Med DIY-kulturen som omdrejningspunkt og Skeletmanden som vært og levende eksempel på maker-kulturen fokuserer dette foredrag på udvikling af personlig kreativitet, det med at finde sig selv og hvordan bevidsthed om livets endelighed - hvor skræmmende tanken end måtte være - også er den bedste nøgle til at åbne for livets uendelige rigdom. 

Foredraget kan netop nu bookes til en introduktionspris på 5.000 kr. og som Skeletmanden med ledsager til 7.500 kr.

 

Book  

 

Igennem foredraget bliver den store fortælling om livets ultimative anliggender knyttet tæt til de helt praktiske og håndgribelige aspekter af udviklingen af Skeletmanden. Fra design og tryk af dragt til lys, syning, laser og programmering.

På meget praktisk vis vil denne del af showet derfor demonstrere, hvor langt nysgerrighed, åbenhed og leg kan tage en, uden at man behøver nogen som helst særlige forkundskaber.

Showet demonstrer i praksis, at alle kan være kreative og at videnskab, teknologi, ingeniørkunst og matematik sagtens kan være både appellerende og sexet.

Som det visuelt meget stærke foredrag/show vil demonstrere, betyder personlig kreativitet ikke en fejlfri proces. Jeg lærer hele tiden nyt, og der har været masser af fejl, set-backs og besværligheder med at få det hele til at fungere. Nogen gange vil et ribben bare ikke tænde, og hvad gør man så...

Men jeg har erfaret, at det er en del af historien og charmen ved Skeletmanden, og han har masser at historier at fortælle og inspirere om - både i det store og lille perspektiv.

Nedenfor har jeg sammenfattet en introduktion til "Do it Yourself med Skeletmanden" henvendt til 7. - 9. klasse, gymnasier og højskoler, hvor du kan lære mere om showet, der selvfølgelig afsluttes med spørgsmål og fælles debat.

Showet kan netop nu bookes til en introduktionspris på 5.000 kr., mens prisen for skeletmanden med ledsager er 7.500 kr. eksl. moms og transport (bemærk: der tilbydes også en præsentation rettet mod virksomheder). 

Men selv om prisen er vigtig, er den rette pris vigtigere. Kontakt derfor for nærmere detaljer, så vi kan aftale de præcise muligheder og ønsker. 

 

 

Introduktion til "Do It Yourself med Skeletmanden" showet

 

 

Til sidst en musikvideo med Skeletmanden, jeg håber kan sprede glæde, lyst til at skrue op og DANS.

Vi ses !

 

SkeletonMan Meets New Order - Tutti Frutti

 

 


Book