FOREDRAG

It's Just Art, Baby afholder en række "Show-Don't-Tell" foredrag henvendt til private virksomheder og offentlige institutioner med en stærkt publikumsinvolverende vinkel. Foredragene behandler temaer som;

  • Stimulering af personlig kreativitet med udgangspunkt i DIY- og maker-kulturen
  • Eksistentialistisk organisationsteori
  • Introduktion til eksistentialisme
  • Tillid på arbejdspladsen  
  • Brugen af billeder i vores forståelse af organisationer. 

Foredrag afholdes af cand. jur. og forfatter, Michael Wolffhechel, der med en blanding af teori, praksis, lyd og visuelle virkemidler afholder nogle meget inspirerende og medrivende oplæg, der både i tanke og krop engagerer tilhørerne.

Afhængig af tema kan foredragene også afholdes af Skeletmanden, der leverer et unikt og meget stærkt foredrag, tilhørerne med garanti vil både huske og tale længe om. Foredragene kan kombineres med yoga- og meditationsøvelser, der stimulerer krop-sind forbindelse, koncentration og kropslig tilstedeværelse. Vi anbefaler varmt denne mulighed, der på fysisk og praktisk vis øger udbyttet af foredragets teoretiske indhold. 

Foredragene kan netop nu bookes med to oplægsholdere til en introduktionspris på 7.500 kr. og med én oplægsholder til en introduktionspris på 5.000 kr. (eksl. moms og transport).

Men selv om prisen er vigtig, er den rette pris vigtigere. Kontakt derfor for nærmere detaljer, så vi kan aftale de præcise muligheder og ønsker. 

 

Book  

 

WORKSHOPS

It's Just Art, Baby tilbyder workshops særlig henvendt til private virksomheder og offentlige institutioner af en længde på 2-4 timer, samt internater af ½ - 1 dags varighed. 

Alle workshops har som omdrejningspunkt at motivere nysgerrighed, leg og aktiv lytning. Dette gøres med en blanding af fysiske øvelser og opgaver, der øger den mentale tilstedeværelse, sænker paraderne og giver deltagerne modet til at kaste sig ud i det ukendte.

Vi tilbyder netop nu afholdelse af workshops af 2-4 timers varighed med to oplægsholdere til en introduktionspris på 10.000 kr. (eksl. moms og transport).

Kontakt for nærmere detaljer, da priser varierer efter omfang af aktiviteter og antal deltagere/workshop facilitatorer.

 

Book  

 

INDIVIDUAL SPARRING OG KONCEPTUDVIKLING

Efter individuel aftale tilbyder It's Just Art, Baby introduktion til eksistentiel psykoterapi og sparring indenfor temaer som stimulering af personlig kreativitet, teambuilding, meningsskabelse, visuel historiefortælling (bl.a. med brug af Prezi) og konceptudvikling.

Kontakt for nærmere detaljer.

 

Kontakt